Det kan man ikke

Her i fredags skete der ikke så meget i min vennekreds, så jeg besluttede mig for at invitere nogle venner op til mig og holde en lille fest. I ved hvordan det går, når man siger en lille fest, pludselig var der 30 mennesker i min lille lejlighed, og det gik også ret vildt for sig. På et tidspunkt, da min ven Nick var blevet ret fuld, besluttede han sig for at han ville se hvem af os der vejede mest, men da jeg ikke havde nogen bade vægt, så hentede han da bare min køkkenvægt ude fra køkkenet. Det endte med at Nick ville starte, og lige da han stillede sig op på den, ja så sagde det bare knæk, og så var den kaput. Men det var ellers en meget sjov fest. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>