Hverdags looket!

Hverdags looket kan være meget forskelligt fra person til person. Og det burde vi måske være meget glade for 😀 det er skønt, at man ikke ser samme personer, med samme look, hver eneste dag!

Som sagt, så er vi forskellige med looket. Jeg kan for eksempel godt lide at sætte med Fudge Hair Shaper, når jeg skal ud at feste. Jeg elsker den effekt Fudge Hair Shaper har, nemlig at det holder på håret hele aften, og det kan jeg godt lide!

Men jeg bruger også andre hårprodukter til dagligt. For mig skal håret være sæt inden jeg træder ud ad døren. For mig, så er styling af hår lige så vigtigt for drenge, som piger tager make-up på!

Grund til jeg vælger Fudge Hair Shaper til byture, er fordi, at man kan style sit hår så vildt, så fantastisk, med masser af hold 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>