Jeg elsker..

Jeg elsker at gå igennem skove – især efterårs perioder, hvor alle blade har skiftet deres farve, enten til den røde farve eller orange – andre dog brune. Jeg elsker også bare at sidde der, og føle naturen!

Jeg havde min bærbar med i skoven denne gang, for at prøve, at se om det var anderledes, at arbejde i det frie.. Grunden til jeg ville sidde ude i skoven, var faktisk fordi jeg fik købt mig en oister usb modem, og ville gerne afprøve den. Netværket var perfekt!! 

Mens jeg sad der og arbejdede, helt ude i skoven, lovede jeg mig selv, at jeg skulle smutte forbi billigvoks , og få rådgivning til mit hår, da jeg tit har skæl i håret. 

De fik anbefalet mig nogle produkter til mig, som jeg skulle bruge i stedet for det jeg brugte nu. (Produktet virker faktisk, tror mærket hedder Bio+ eller noget i den stil)

Har faktisk aldrig handlet der før, men blev faktisk anbefalet siden af min arbejdsgiver. – De får hvert fald også min anbefaling – God side!

Efter den hurtige rådgivning, forsat arbejdet videre – ude i skoven. Indtil strømmen gik..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>