Miljøet

Vi burde virkelig tænke lidt mere over energibesparelser. Der bliver hele tiden snakket så meget om en klimakrise og hvad der skal gøres. Men er der i virkeligheden overhovedet nogen der gør noget ved det? Jeg har i hvert tilfælde ikke set særlig meget til nogen ændringer, og jeg vil da gerne indrømme, at jeg heller ikke selv har gjort det helt store for miljøet. Men hvis man begyndte at tænke på alt det varme der slipper ud af vores huse, så ville det måske hjælpe en smule?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>