Så er der penge!

Så er vi nået til den sidste hver dag i måneden, og det betyder for mig, og en hel masse andre, at der i dag går en masse penge ind på kontoen. Og det er da bare dejligt. Det har jeg jo gået og ventet på en hel måned, en måned hvor jeg virkelig ikke har haft særlig mange penge, da min løn for oktober kun var på tre tusind kroner, på grund af ferie. Men denne her gang er der altså gået en del flere penge, og det er da bare utrolig dejligt 🙂 God løn dag til alle!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>