Tænkte jeg lige ville anbefale 3 bedste webshops

Jeg vil gerne anbefale 3 webshops, som skal have titlen 2009 bedste webshop!

De tre shops fortjener begge titlen! Dvs. at med denne titel, har de gjort et flot stykke arbejde i deres branche.

At være en af de bedste webshop betyder, at disse virksomheder, har den bedste kundeservice, bedste sortiment, bedste loyale kunder, bedste priser, og sådan forsætter det 😀 Alt i alt, så er de bedst til det hele 😀

Husk på, at denne bedømmelse aka prisen, er min egen opfattelse af disse 3 virksomheder i deres 3 forskellige brancher. Andre har ikke været med til at bedømme, dog, har venner og bekendte givet deres mening om denne pris. Og vi har fundet ud af at prisen passer lige præcis til disse 3 virksomheder.

I er nok meget spændte på at høre hvem disse 3 er! Husk på der er ikke første, anden eller tredje plads, de har alle sammen fortjent prisen for bedste webshop 2009. Der vil dukker et link under hver virksomhed, som fører jer hen til; hvad andre kunder siger om dem, på trustpilot.dk

AV Cables – I har lige købt et splinter ny tv samt en blu-ray maskine og smarte højtaler. Men hov, nu står I lige der og mangler kabler til at tilslutte det hele..? Hvad gøre man, hvad gøre man? Man klikke selvfølgelig ind på AV-Cables.dk, som sælger alle, samt gode og ikke mindst billige kabler. Tro mig, man kan se forskel om man bruger en billig kabel fra Kvickly eller køber en bedre, en god kabel fra Kvickly. Udover dette, så har Av-Cables en af DK’s bedste rådgivning indenfor kabler. 

Billigvoks – Du er blevet klippet hos frisøren, du har fået en rigtig smart frisur. Men hov? Hvad nu det, du har ikke noget voks til weekendens hede fester! No problemo der, Billigvoks giver dig Danmarks bedste kundeservice, samt over 300 hårprodukter vil det ikke være svært at finde noget der funker til dit hår. Rådgivning af hårprodukter, er lige så god hvis du talte med en frisør om det. Udover deres store udvalg af professionelle hårprodukter, er prisen hos billigvoks – ekstremt billigt!

SkatePro – Hvorfor SkatePro? Jo, ser I. Midten af 90’erne og opefter var rulleskøjter på mode over alt. Alle elskede det, alle havde det sjovt, både børn og voksne. Men langsomt i årene 2000, så forsvandt rulleskøjterne langsomt overalt. Men men men, SkatePro har sådan et stort udvalg, kanon service osv. at de fortjener prisen bedste webshop. De gøre mulighederne inden for rulleskøjter sjov som de var i 90’erne. Men men 😀 De har også alt muligt andet – såsom løbehjuler, skateboards, almindelige skøjter osv. Men mine venner og jeg fik købt rulleskøjter og fik det til en fantastisk pris, samt var de en perfekt kvalitet. SkatePro gjorde vores ferie i 2009 sjov med et par rulleskøjter.

Disse tre virksomheder: AV Cables – Billigvoks – SkatePro er efter min bedste webshops vi har i lille Danmark ! 😀 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these <abbr title="HyperText Markup Language">HTML</abbr> tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>